# Type minstens 1 karakter om te zoeken # Klik op enter om te zoeken of ESC om te sluiten

Beschrijving

De 22-jarige Thomas is een junkie. In een poging af te kicken sluit hij zich aan bij een groep ex-verslaafden die zich op een afgelegen plek in in de Franse Alpen met gebeden probeert te genezen. Aanvankelijk verzet hij zich tegen het Spartaanse leven van discipline, onthouding, hard werken en regelmatig gebed. Langzamerhand geeft hij zich echter over aan het nieuwe levensritme en ontdekt hij geloof en liefde. Of is het geloof een nieuwe verslaving ? Antonie Bajon ontving in Berlijn dit jaar de Beer voor beste acteur. Verder is er een mooie rol voor de legendarische Duitse actrice Hanna Schygulla, icoon van de Duitse cinema in de jaren ’70 en ’80.

Recensies

Er zijn nog geen beoordelingen.

Geef als eerste een beoordeling voor “La prière”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Frankrijk Puur Roadtrips
Reis mee dwars door Frankrijk, van de ruige rotsen aan de kust van Bretagne tot de witte bergtoppen van de Alpen, van de hoogvlaktes van de Cevennen tot de grillige rivierkloven in het Centraal Massief. In Frankrijk Puur Roadtrips vind je vijftig indrukwekkende routes en tips voor campings, restaurants en bezienswaardigheden. Dit boek is een bron van inspiratie voor betoverende roadtrips met de auto, motor of camper.

Bestel hier dit mooie inspiratieboek over Frankrijk »
Terug naar boven

Te koop

Fransefilms.nl is te koop. Heb jij interesse in de domeinnaam en de website? Neem contact op met info@fransefilms.nl en laat weten wat je er mee zou willen doen.