# Type minstens 1 karakter om te zoeken # Klik op enter om te zoeken of ESC om te sluiten

Entre onze heures et minuit

Geregisseerd door Henri Decoin

Een film uit 1949, met Louis Jouvet, Madeleine Robinson, Robert Arnoux

Categorie:

Heb jij deze film gezien? Laat dan nu je review achter!

Koop deze film »

Online Franse films kijken »

Beschrijving

Jérôme Vidauban, een beruchte zwarthandelaar, wordt tussen 23.00u en midddernacht neergeschoten in de metro van Parijs. De zaak wordt toegewezen aan Inspecteur Carrel, die een look-a-like is van Vidauban. Door van zijn gelijkenis gebruik te maken weet Carrel te infiltreren in Vidauban’s kenniskring en contactpersonen. Hij komt terecht in een bizar web vol intriges en ontdekt dat het vol loopt met potentiële moordenaars, die allen stomverbaasd zijn om hem nog in leven te zien.

Recensies

Er zijn nog geen beoordelingen.

Geef als eerste een beoordeling voor “Entre onze heures et minuit”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Frankrijk Puur Roadtrips
Reis mee dwars door Frankrijk, van de ruige rotsen aan de kust van Bretagne tot de witte bergtoppen van de Alpen, van de hoogvlaktes van de Cevennen tot de grillige rivierkloven in het Centraal Massief. In Frankrijk Puur Roadtrips vind je vijftig indrukwekkende routes en tips voor campings, restaurants en bezienswaardigheden. Dit boek is een bron van inspiratie voor betoverende roadtrips met de auto, motor of camper.

Bestel hier dit mooie inspiratieboek over Frankrijk »
Terug naar boven

Te koop

Fransefilms.nl is te koop. Heb jij interesse in de domeinnaam en de website? Neem contact op met info@fransefilms.nl en laat weten wat je er mee zou willen doen.