# Type minstens 1 karakter om te zoeken # Klik op enter om te zoeken of ESC om te sluiten

Beschrijving

Het verhaal van de man begint in een bos. Zijn naam is Jean, of nee, Boris. Ze noemen hem ook wel de Oekraïner, maar hij weet niet waarom. Hij komt aan in een dorp. Het is uitgestorven op straat, maar in het café wordt druk verteld over de in de oorlog verdwenen held Jean en zijn vrouw die nog op hem wacht in het kasteel. Boris brengt een bezoek aan het kasteel en vertelt daar over zijn avonturen in het verzet met Jean. Zijn heldendaden, zijn verraad, nee, het verraad van Jean. En zijn dood.

Recensies

Er zijn nog geen beoordelingen.

Geef als eerste een beoordeling voor “L’homme qui ment”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Frankrijk Puur Roadtrips
Reis mee dwars door Frankrijk, van de ruige rotsen aan de kust van Bretagne tot de witte bergtoppen van de Alpen, van de hoogvlaktes van de Cevennen tot de grillige rivierkloven in het Centraal Massief. In Frankrijk Puur Roadtrips vind je vijftig indrukwekkende routes en tips voor campings, restaurants en bezienswaardigheden. Dit boek is een bron van inspiratie voor betoverende roadtrips met de auto, motor of camper.

Bestel hier dit mooie inspiratieboek over Frankrijk »
Terug naar boven

Te koop

Fransefilms.nl is te koop. Heb jij interesse in de domeinnaam en de website? Neem contact op met info@fransefilms.nl en laat weten wat je er mee zou willen doen.