# Type minstens 1 karakter om te zoeken # Klik op enter om te zoeken of ESC om te sluiten

Beschrijving

Het tweede deel van de inmiddels legendarische Fantomas-trilogie steekt op sublieme wijze de draak met de James Bond-films. Had de Bond-reeks een auto die kon varen, kon hij bij De Funès vliegen. Het is Commisaris Juve die warm loopt voor de gadgets en het hoeft niet gezegd te worden dat ze in de handen van De Funès niet helemaal naar wens functioneren. In plaats van Juwelen, heeft Fantomas dit maal zijn zinnen gezet op het ontvoeren van beroemde professoren om “maitre du monde” te worden.

Recensies

Er zijn nog geen beoordelingen.

Geef als eerste een beoordeling voor “Fantômas se déchaîne”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Frankrijk Puur Roadtrips
Reis mee dwars door Frankrijk, van de ruige rotsen aan de kust van Bretagne tot de witte bergtoppen van de Alpen, van de hoogvlaktes van de Cevennen tot de grillige rivierkloven in het Centraal Massief. In Frankrijk Puur Roadtrips vind je vijftig indrukwekkende routes en tips voor campings, restaurants en bezienswaardigheden. Dit boek is een bron van inspiratie voor betoverende roadtrips met de auto, motor of camper.

Bestel hier dit mooie inspiratieboek over Frankrijk »
Terug naar boven

Te koop

Fransefilms.nl is te koop. Heb jij interesse in de domeinnaam en de website? Neem contact op met info@fransefilms.nl en laat weten wat je er mee zou willen doen.