# Type minstens 1 karakter om te zoeken # Klik op enter om te zoeken of ESC om te sluiten

Beschrijving

Claude Lherminier is tachtig jaar en lijkt levendiger dan ooit. In een bevlieging reist hij naar zijn dochter in Florida. Dan gaan we terug in de tijd, en maken we kennis met Carole, zijn oudste dochter. Ze heeft geen makkelijk leven, en dan heeft ze ook nog de zorg voor haar vader, die steeds meer problemen met zijn geheugen krijgt. Maar soms overdrijft Claude zijn geheugenproblemen, om zijn zin te krijgen. Op andere momenten echter is zijn verwardheid niet gespeeld en vergeet hij zelfs zijn eigen leeftijd.

Recensies

Er zijn nog geen beoordelingen.

Geef als eerste een beoordeling voor “Floride”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Frankrijk Puur Roadtrips
Reis mee dwars door Frankrijk, van de ruige rotsen aan de kust van Bretagne tot de witte bergtoppen van de Alpen, van de hoogvlaktes van de Cevennen tot de grillige rivierkloven in het Centraal Massief. In Frankrijk Puur Roadtrips vind je vijftig indrukwekkende routes en tips voor campings, restaurants en bezienswaardigheden. Dit boek is een bron van inspiratie voor betoverende roadtrips met de auto, motor of camper.

Bestel hier dit mooie inspiratieboek over Frankrijk »
Terug naar boven

Te koop

Fransefilms.nl is te koop. Heb jij interesse in de domeinnaam en de website? Neem contact op met info@fransefilms.nl en laat weten wat je er mee zou willen doen.