# Type minstens 1 karakter om te zoeken # Klik op enter om te zoeken of ESC om te sluiten

Beschrijving

In 1959 wordt een man geguillotineerd, nadat hij schuldig is bevonden aan een dubbele moord. Alles leek hem niettemin zo goed te gaan, voorafgaand aan zijn dood. Hij was een geliefd pastoor, bij jong en oud. Maar terwijl zijn ster rijzende was, maakte hij kennis met Rose, een mooie en jonge blinde vrouw. De jonge pastoor raakt betoverd door haar schoonheid en onschuldigheid en zet alles op alles om haar te veroveren.

Recensies

Er zijn nog geen beoordelingen.

Geef als eerste een beoordeling voor “Fou d’amour”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Frankrijk Puur Roadtrips
Reis mee dwars door Frankrijk, van de ruige rotsen aan de kust van Bretagne tot de witte bergtoppen van de Alpen, van de hoogvlaktes van de Cevennen tot de grillige rivierkloven in het Centraal Massief. In Frankrijk Puur Roadtrips vind je vijftig indrukwekkende routes en tips voor campings, restaurants en bezienswaardigheden. Dit boek is een bron van inspiratie voor betoverende roadtrips met de auto, motor of camper.

Bestel hier dit mooie inspiratieboek over Frankrijk »
Terug naar boven

Te koop

Fransefilms.nl is te koop. Heb jij interesse in de domeinnaam en de website? Neem contact op met info@fransefilms.nl en laat weten wat je er mee zou willen doen.