# Type minstens 1 karakter om te zoeken # Klik op enter om te zoeken of ESC om te sluiten

Beschrijving

Duitsland in de jaren 70′, de tijd van puntige overhemd boorden en wijde broekspijpen. Leopold, een zakenman van middelbare leefdtijd, neemt de nog wat naìeve 20-jarige Franz mee naar zijn luxe appartement. Franz heeft een verloofde, maar is toch gevallen voor Leopold. Hij trekt bij de zakenman in, al kan hij na een tijdje geen goed meer doen in diens ogen. Hun relatie wordt gemanipuleer over en weer. Als de beide vriendinnen van beide mannen plotseling weer in beeld komen, verandert de situatie drastisch.. De jonge talentvolle regisseur Franqois Ozon baseerde ‘Gouttes D’ eau Sur Pierres Brûlantes’ (waterdruppels op gloeiende stenen), op het toneelstuk dat de legendarische filmregisseur en theatermaker Rainer Werner Fassbinder (1945-1982) op zijn negentiende schreef.

Recensies

Er zijn nog geen beoordelingen.

Geef als eerste een beoordeling voor “Gouttes d’eau sur pierres brûlantes”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Frankrijk Puur Roadtrips
Reis mee dwars door Frankrijk, van de ruige rotsen aan de kust van Bretagne tot de witte bergtoppen van de Alpen, van de hoogvlaktes van de Cevennen tot de grillige rivierkloven in het Centraal Massief. In Frankrijk Puur Roadtrips vind je vijftig indrukwekkende routes en tips voor campings, restaurants en bezienswaardigheden. Dit boek is een bron van inspiratie voor betoverende roadtrips met de auto, motor of camper.

Bestel hier dit mooie inspiratieboek over Frankrijk »
Terug naar boven

Te koop

Fransefilms.nl is te koop. Heb jij interesse in de domeinnaam en de website? Neem contact op met info@fransefilms.nl en laat weten wat je er mee zou willen doen.