# Type minstens 1 karakter om te zoeken # Klik op enter om te zoeken of ESC om te sluiten

Beschrijving

De twintigers Ali, Nasser en Hamza uit Lille ontmoeten de tien jaar oudere Djamel. Djamel is een charismatische man vol goede ideeën. Als geen ander weet Djamel de zwakheden van de drie jongens te vinden en maakt hij gebruik van de teleurstellende ervaringen die ze in de maatschappij hebben opgedaan. Hij weet de drie beetje bij beetje in te palmen en te manipuleren en ze op die manier op te zetten tegen de maatschappij.

Recensies

Er zijn nog geen beoordelingen.

Geef als eerste een beoordeling voor “La désintégration”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Frankrijk Puur Roadtrips
Reis mee dwars door Frankrijk, van de ruige rotsen aan de kust van Bretagne tot de witte bergtoppen van de Alpen, van de hoogvlaktes van de Cevennen tot de grillige rivierkloven in het Centraal Massief. In Frankrijk Puur Roadtrips vind je vijftig indrukwekkende routes en tips voor campings, restaurants en bezienswaardigheden. Dit boek is een bron van inspiratie voor betoverende roadtrips met de auto, motor of camper.

Bestel hier dit mooie inspiratieboek over Frankrijk »
Terug naar boven

Te koop

Fransefilms.nl is te koop. Heb jij interesse in de domeinnaam en de website? Neem contact op met info@fransefilms.nl en laat weten wat je er mee zou willen doen.