# Type minstens 1 karakter om te zoeken # Klik op enter om te zoeken of ESC om te sluiten

Beschrijving

De 51-jarige Thierry geeft de moed niet op tijdens zijn zoektocht naar een baan. Als goede huisvader voelt hij zich verplicht om te kunnen zorgen voor zijn familie en na twintig maanden zoeken en ettelijke sollicitatie gesprekken wordt hij eindelijk aangenomen als bewaker van een supermarkt. Maar daar komt hij al snel voor een dilemma te staan. Hoeveel is hij bereid te slikken om zijn baan te behouden?
Met hartverscheurend goed spel van Vincent Lindon, die voor zijn rol als Thierry terecht de prijs voor Beste Acteur won op het afgelopen Filmfestival van Cannes.

Recensies

Er zijn nog geen beoordelingen.

Geef als eerste een beoordeling voor “La Loi du Marché”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Frankrijk Puur Roadtrips
Reis mee dwars door Frankrijk, van de ruige rotsen aan de kust van Bretagne tot de witte bergtoppen van de Alpen, van de hoogvlaktes van de Cevennen tot de grillige rivierkloven in het Centraal Massief. In Frankrijk Puur Roadtrips vind je vijftig indrukwekkende routes en tips voor campings, restaurants en bezienswaardigheden. Dit boek is een bron van inspiratie voor betoverende roadtrips met de auto, motor of camper.

Bestel hier dit mooie inspiratieboek over Frankrijk »
Terug naar boven

Te koop

Fransefilms.nl is te koop. Heb jij interesse in de domeinnaam en de website? Neem contact op met info@fransefilms.nl en laat weten wat je er mee zou willen doen.