# Type minstens 1 karakter om te zoeken # Klik op enter om te zoeken of ESC om te sluiten

Beschrijving

In Marseille pleegt een vrouw zelfmoord nadat ze verkracht is. Haar broer Gerard is op zoek naar de verkrachter. Gerard leeft samen met de nymfomane Bella, een alcoholistische broer en zijn vader die sinds zijn dochter’s zelfmoord ook aan de drank is. In een duistere bar ontmoet Gerard een rijke nihilistische hedonist en zijn prachtige zus die denkt dat Gerard haar lot uit de loterij is. Vervolgens denkt Gerard te ontdekken wie zijn zus verkracht heeft. Hij raakt in een emotionele crisis en moet keuzes maken.

Recensies

Er zijn nog geen beoordelingen.

Geef als eerste een beoordeling voor “La lune dans le Caniveau”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Frankrijk Puur Roadtrips
Reis mee dwars door Frankrijk, van de ruige rotsen aan de kust van Bretagne tot de witte bergtoppen van de Alpen, van de hoogvlaktes van de Cevennen tot de grillige rivierkloven in het Centraal Massief. In Frankrijk Puur Roadtrips vind je vijftig indrukwekkende routes en tips voor campings, restaurants en bezienswaardigheden. Dit boek is een bron van inspiratie voor betoverende roadtrips met de auto, motor of camper.

Bestel hier dit mooie inspiratieboek over Frankrijk »
Terug naar boven

Te koop

Fransefilms.nl is te koop. Heb jij interesse in de domeinnaam en de website? Neem contact op met info@fransefilms.nl en laat weten wat je er mee zou willen doen.