# Type minstens 1 karakter om te zoeken # Klik op enter om te zoeken of ESC om te sluiten

Beschrijving

In de stationstoiletten wordt de adolescent Henri verliefd op een mysterieuze man die hem aanzet tot prositutie en diefstal zonder zijn liefde daadwerkelijk te beantwoorden. Zijn geobsedeerde amour fou zal uiteindelijk alleen in de dood mogelijk blijken. Jean-Hughues Anglade (37.2, Le matin en Killing Zoë) blinkt uit als speelbal van zijn eigen en andermans vernietigende passies. Het wrede universum van theater- en filmregisseur Patrice Chéreau (La Reine Margot) en van co-scenarist Hervé Guibert verschilt niet veel van dat van theater-auteur Koltès. De spaarzame, gefluisterde dialogen in L’Homme Blessé staan niet haaks op de woordenvloed in ‘In de eenzaamheid van de katoenvelden’, ze maken beide deel uit van dezelfde psychologische gevechten op leven en dood met het lichaam als inzet.

Recensies

Er zijn nog geen beoordelingen.

Geef als eerste een beoordeling voor “L’homme blessé”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Frankrijk Puur Roadtrips
Reis mee dwars door Frankrijk, van de ruige rotsen aan de kust van Bretagne tot de witte bergtoppen van de Alpen, van de hoogvlaktes van de Cevennen tot de grillige rivierkloven in het Centraal Massief. In Frankrijk Puur Roadtrips vind je vijftig indrukwekkende routes en tips voor campings, restaurants en bezienswaardigheden. Dit boek is een bron van inspiratie voor betoverende roadtrips met de auto, motor of camper.

Bestel hier dit mooie inspiratieboek over Frankrijk »
Terug naar boven

Te koop

Fransefilms.nl is te koop. Heb jij interesse in de domeinnaam en de website? Neem contact op met info@fransefilms.nl en laat weten wat je er mee zou willen doen.