# Type minstens 1 karakter om te zoeken # Klik op enter om te zoeken of ESC om te sluiten

Beschrijving

Paul Sneijder komt na een vreselijk liftongeval uit het ziekenhuis in Montreal. Zijn dochter is bij hetzelfde ongeval overleden aan haar verwondingen. Zijn huwelijk is al jaren uitgeblust en met zijn zoon heeft hij ook geen goede relatie. Om niet meer in zo’n oppervlakkig bestaan opgesloten te zitten, besluit Paul radicaal zijn leven te veranderen. Hij begint met het opzeggen van zijn leidinggevende baan en wordt hondenuitlater. Omringd door het Canadese landschap en zijn nieuwe vrienden, de honden, komt Paul langzaam weer tot zichzelf. Maar zullen zijn vrouw en zoon dit nieuwe leven van hem accepteren?

Recensies

Er zijn nog geen beoordelingen.

Geef als eerste een beoordeling voor “La Nouvelle Vie de Paul Sneijder”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Frankrijk Puur Roadtrips
Reis mee dwars door Frankrijk, van de ruige rotsen aan de kust van Bretagne tot de witte bergtoppen van de Alpen, van de hoogvlaktes van de Cevennen tot de grillige rivierkloven in het Centraal Massief. In Frankrijk Puur Roadtrips vind je vijftig indrukwekkende routes en tips voor campings, restaurants en bezienswaardigheden. Dit boek is een bron van inspiratie voor betoverende roadtrips met de auto, motor of camper.

Bestel hier dit mooie inspiratieboek over Frankrijk »
Terug naar boven

Te koop

Fransefilms.nl is te koop. Heb jij interesse in de domeinnaam en de website? Neem contact op met info@fransefilms.nl en laat weten wat je er mee zou willen doen.