# Type minstens 1 karakter om te zoeken # Klik op enter om te zoeken of ESC om te sluiten

Beschrijving

De 16-jarige Melanie woont samen met haar moeder. Ze is een idealiste die graag de wereld wil veranderen. Op een dag ontmoet ze online een jongen die ze ziet als haar droomprins. Vanaf dat moment wordt ze meegezogen in fundamentalistische en radicale denkbeelden. De andere hoofdpersoon is de 17-jarige Sonia. Ook zij is gehersenspoeld. Het verhaal probeert te begrijpen wat er gaande is in het hoofd van de beide meisjes.

Recensies

Er zijn nog geen beoordelingen.

Geef als eerste een beoordeling voor “Le ciel attendra”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Frankrijk Puur Roadtrips
Reis mee dwars door Frankrijk, van de ruige rotsen aan de kust van Bretagne tot de witte bergtoppen van de Alpen, van de hoogvlaktes van de Cevennen tot de grillige rivierkloven in het Centraal Massief. In Frankrijk Puur Roadtrips vind je vijftig indrukwekkende routes en tips voor campings, restaurants en bezienswaardigheden. Dit boek is een bron van inspiratie voor betoverende roadtrips met de auto, motor of camper.

Bestel hier dit mooie inspiratieboek over Frankrijk »
Terug naar boven

Te koop

Fransefilms.nl is te koop. Heb jij interesse in de domeinnaam en de website? Neem contact op met info@fransefilms.nl en laat weten wat je er mee zou willen doen.