# Type minstens 1 karakter om te zoeken # Klik op enter om te zoeken of ESC om te sluiten

Beschrijving

1948. De beroemde Franse schrijver Louis-Ferdinand CĂ©line leeft in zelfgekozen ballingschap in Denemarken, beschuldigd van collaboratie met de nazi’s tijdens de bezetting van Frankrijk. Hij is vergezeld van zijn vrouw Lucette en zijn kat Bebert. Een jonge joods-Amerikaanse professor en bewonderaar van CĂ©lines werk, komt naar Denemarken voor een drieweeks bezoek aan CĂ©line. De bedoeling is om een boek te schrijven over CĂ©line. Zijn de gesprekken in het begin nog hartelijk, al snel verzuurt de sfeer tussen de twee mannen.

Recensies

Er zijn nog geen beoordelingen.

Geef als eerste een beoordeling voor “Louis-Ferdinand Celine”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Frankrijk Puur Roadtrips
Reis mee dwars door Frankrijk, van de ruige rotsen aan de kust van Bretagne tot de witte bergtoppen van de Alpen, van de hoogvlaktes van de Cevennen tot de grillige rivierkloven in het Centraal Massief. In Frankrijk Puur Roadtrips vind je vijftig indrukwekkende routes en tips voor campings, restaurants en bezienswaardigheden. Dit boek is een bron van inspiratie voor betoverende roadtrips met de auto, motor of camper.

Bestel hier dit mooie inspiratieboek over Frankrijk »
Terug naar boven

Te koop

Fransefilms.nl is te koop. Heb jij interesse in de domeinnaam en de website? Neem contact op met info@fransefilms.nl en laat weten wat je er mee zou willen doen.