# Type minstens 1 karakter om te zoeken # Klik op enter om te zoeken of ESC om te sluiten

Beschrijving

Gabrielle komt uit een klein plaatsje in Zuid-Frankrijk. Haar seksuele denkbeelden worden in het naoorlogse Frankrijk scandaleus gevonden en zelfs als teken van gekte gezien. Daarom wordt zij door haar ouders uitgehuwelijkt aan José, een eerlijke en liefdevolle Spaanse boer. Ondanks José’s toewijding aan haar, zweert Gabrielle dat ze nooit van hem zal houden en dat ze gevangen zit in de heersende conventies. Tot de dag dat ze naar een kliniek in de Alpen wordt gestuurd om te genezen van nierstenen. Daar ontmoet ze André, een gewonde oorlogsveteraan, en ze krijgen een gepassioneerde verhouding met elkaar. Zal iemand haar durven te beroven van het recht om haar dromen te volgen?

Recensies

Er zijn nog geen beoordelingen.

Geef als eerste een beoordeling voor “Mal de Pierres”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Frankrijk Puur Roadtrips
Reis mee dwars door Frankrijk, van de ruige rotsen aan de kust van Bretagne tot de witte bergtoppen van de Alpen, van de hoogvlaktes van de Cevennen tot de grillige rivierkloven in het Centraal Massief. In Frankrijk Puur Roadtrips vind je vijftig indrukwekkende routes en tips voor campings, restaurants en bezienswaardigheden. Dit boek is een bron van inspiratie voor betoverende roadtrips met de auto, motor of camper.

Bestel hier dit mooie inspiratieboek over Frankrijk »
Terug naar boven

Te koop

Fransefilms.nl is te koop. Heb jij interesse in de domeinnaam en de website? Neem contact op met info@fransefilms.nl en laat weten wat je er mee zou willen doen.