# Type minstens 1 karakter om te zoeken # Klik op enter om te zoeken of ESC om te sluiten

Beschrijving

Malony (Rod Paradot), een tiener met een moeizaam verleden, werkt zich keer op keer in de problemen. Zijn moeder is niet in staat om goed voor hem te zorgen waardoor hij onder toezicht komt te staan van kinderrechter Florence (Catherine Deneuve), en maatschappelijk werker Yann (Benoît Magimel). Zij doen hun uiterste best om de jongen op het rechte pad te houden en hem mee te laten draaien in de maatschappij. Maar Malony heeft last van woedeaanvallen en worstelt met zijn gevoelens. Als Malony naar een streng internaat wordt gestuurd om hier aan te werken, ontmoet hij Tess (Diane Rouxel). Zij probeert Malony te helpen zodat hij de hoop op een beter leven blijft behouden.
La Tête Haute is een heftig en ontroerend verhaal waarin wordt getoond dat je met liefde en aandacht veel kunt bereiken. Regisseuse Emmanuelle Bercot werkte eerder samen met Catherine Deneuve in Elle s’en Va (2013). La Tête Haute was dit jaar de openingsfilm in Cannes.

Recensies

Er zijn nog geen beoordelingen.

Geef als eerste een beoordeling voor “La tête haute”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Frankrijk Puur Roadtrips
Reis mee dwars door Frankrijk, van de ruige rotsen aan de kust van Bretagne tot de witte bergtoppen van de Alpen, van de hoogvlaktes van de Cevennen tot de grillige rivierkloven in het Centraal Massief. In Frankrijk Puur Roadtrips vind je vijftig indrukwekkende routes en tips voor campings, restaurants en bezienswaardigheden. Dit boek is een bron van inspiratie voor betoverende roadtrips met de auto, motor of camper.

Bestel hier dit mooie inspiratieboek over Frankrijk »
Terug naar boven

Te koop

Fransefilms.nl is te koop. Heb jij interesse in de domeinnaam en de website? Neem contact op met info@fransefilms.nl en laat weten wat je er mee zou willen doen.