# Type minstens 1 karakter om te zoeken # Klik op enter om te zoeken of ESC om te sluiten

Beschrijving

David Miller wil een eind aan zijn leven maken. De oude, zieke architect raapt de moed bijeen en zoekt steun bij een hulpvereniging voor zelfmoord. Maar zijn begeleidster, Espe, lijkt niet echt helemaal mee met de gebruikelijke procedures, terwijl Miller met alle middelen Tréplev, een Russische prostitué van de kamer ernaast, probeert te overtuigen om getuige te zijn van zijn laatste adem, zoals de wet voorschrijft in Zwitserland. Tijdens één nacht mogen alle drie ervaren dat de smaak van de anderen en misschien ook de liefde merkwaardig hardnekkige gevoelens zijn.

Recensies

Er zijn nog geen beoordelingen.

Geef als eerste een beoordeling voor “La vanité”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Frankrijk Puur Roadtrips
Reis mee dwars door Frankrijk, van de ruige rotsen aan de kust van Bretagne tot de witte bergtoppen van de Alpen, van de hoogvlaktes van de Cevennen tot de grillige rivierkloven in het Centraal Massief. In Frankrijk Puur Roadtrips vind je vijftig indrukwekkende routes en tips voor campings, restaurants en bezienswaardigheden. Dit boek is een bron van inspiratie voor betoverende roadtrips met de auto, motor of camper.

Bestel hier dit mooie inspiratieboek over Frankrijk »
Terug naar boven

Te koop

Fransefilms.nl is te koop. Heb jij interesse in de domeinnaam en de website? Neem contact op met info@fransefilms.nl en laat weten wat je er mee zou willen doen.