# Type minstens 1 karakter om te zoeken # Klik op enter om te zoeken of ESC om te sluiten

Beschrijving

Vincent heeft een uitzonderlijke gave: zijn kracht en reflexen zijn tien keer zo sterk in contact met water. Om hier volop van te profiteren, vestigt hij zich in een streek met veel meren en rivieren, voldoende afgezonderd om met rust gelaten te worden. Tijdens een uitstapje wordt hij verrast door Lucie en wordt verliefd.

1 recensie voor Vincent n’a pas d’écailles

  1. Gerard

    Prachtige film! Heerlijk die stilte van het begin. Je hebt nog geen schaduw van een idee waarom het precies gaat en waar het heen gaat. Je kunt de film zien als een sprookje en tegelijkertijd zit er een suggestie in: hoe krachtig is iemand die ‘in zijn element’ is?!

Voeg een beoordeling toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Frankrijk Puur Roadtrips
Reis mee dwars door Frankrijk, van de ruige rotsen aan de kust van Bretagne tot de witte bergtoppen van de Alpen, van de hoogvlaktes van de Cevennen tot de grillige rivierkloven in het Centraal Massief. In Frankrijk Puur Roadtrips vind je vijftig indrukwekkende routes en tips voor campings, restaurants en bezienswaardigheden. Dit boek is een bron van inspiratie voor betoverende roadtrips met de auto, motor of camper.

Bestel hier dit mooie inspiratieboek over Frankrijk »
Terug naar boven

Te koop

Fransefilms.nl is te koop. Heb jij interesse in de domeinnaam en de website? Neem contact op met info@fransefilms.nl en laat weten wat je er mee zou willen doen.