# Type minstens 1 karakter om te zoeken # Klik op enter om te zoeken of ESC om te sluiten

Beschrijving

Marseille anno 2000. “La Ville est tranquille” volgt een aantal personnages tijdens een cruciale periode in hun leven. Hun levens raken met elkaar verstrengeld en getuigen van een tijd gekenmerkt door verwarring en gebrek aan zingeving. Er is Michèle die elke nacht werkt op de visveiling. Ze wil maar Ă©Ă©n ding: haar dochter van de drugs af krijgen. Paul, dokwerker, laat zijn collega’s die aan het staken zijn, vallen om taxichauffeur te worden. Viviane werkt op muzikale projecten met mindervaliden. Ze verdraagt het milieu van linkse intellectuelen niet meer waarvan haar man deel uitmaakt. Abderamane is ex-gevangene. Hij heeft zijn leven veranderd en probeert zijn lotgenoten te helpen. Er is ook Claude, voor wie de extreem-rechtste militanten geen oor hebben, GĂ©rard met zijn vreemde houding ten opzichte van de dood, de ouders van Paul die bij volgende verkiezingen niet meer willen stemmen, Ameline met haar racistisch discours, Sarkis die vecht om geld te bijeen te rapen voor de piano waarvan hij droomt…

Recensies

Er zijn nog geen beoordelingen.

Geef als eerste een beoordeling voor “La ville est tranquille”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Frankrijk Puur Roadtrips
Reis mee dwars door Frankrijk, van de ruige rotsen aan de kust van Bretagne tot de witte bergtoppen van de Alpen, van de hoogvlaktes van de Cevennen tot de grillige rivierkloven in het Centraal Massief. In Frankrijk Puur Roadtrips vind je vijftig indrukwekkende routes en tips voor campings, restaurants en bezienswaardigheden. Dit boek is een bron van inspiratie voor betoverende roadtrips met de auto, motor of camper.

Bestel hier dit mooie inspiratieboek over Frankrijk »
Terug naar boven

Te koop

Fransefilms.nl is te koop. Heb jij interesse in de domeinnaam en de website? Neem contact op met info@fransefilms.nl en laat weten wat je er mee zou willen doen.