# Type minstens 1 karakter om te zoeken # Klik op enter om te zoeken of ESC om te sluiten

Beschrijving

Marc is een professor en vrouwenverslinder. Samen met zijn dominante en excentrieke zus woont hij in een berghutje. Marc zit gevangen tussen zijn werk, het prachtige gebouw van zijn universiteit enerzijds en thuis en de prachtige leefomgeving anderzijds. De uiteenlopende ruimtes weerspiegelen zijn wisselende personaliteit. Een van de ruimtes is waar hij vrouwen ontvangt, de ander is zijn speeltuin. Maar als een van zijn aantrekkelijke studentes verdwijnt, komt haar stiefmoeder naar de campus om het een en ander bij Marc na te vragen.

Recensies

Er zijn nog geen beoordelingen.

Geef als eerste een beoordeling voor “L’amour est un crime parfait”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Frankrijk Puur Roadtrips
Reis mee dwars door Frankrijk, van de ruige rotsen aan de kust van Bretagne tot de witte bergtoppen van de Alpen, van de hoogvlaktes van de Cevennen tot de grillige rivierkloven in het Centraal Massief. In Frankrijk Puur Roadtrips vind je vijftig indrukwekkende routes en tips voor campings, restaurants en bezienswaardigheden. Dit boek is een bron van inspiratie voor betoverende roadtrips met de auto, motor of camper.

Bestel hier dit mooie inspiratieboek over Frankrijk »
Terug naar boven

Te koop

Fransefilms.nl is te koop. Heb jij interesse in de domeinnaam en de website? Neem contact op met info@fransefilms.nl en laat weten wat je er mee zou willen doen.