# Type minstens 1 karakter om te zoeken # Klik op enter om te zoeken of ESC om te sluiten

Beschrijving

Veertigplusser Léa, gelukkig getrouwd met de wat onzekere Marc, werkt in de detailhandel. Haar vriendin Karine, werkzaam in de top van een reclamebureau, beschouwt Lea als een dromer en is zelf dik tevreden met haar echtgenoot Francis en hun twee kinderen. Alles verandert al Léa tijdens een etentje vertelt bezig te zijn met het schrijven van een roman. Plotseling ontstaat ook bij de anderen de behoefte zich creatief te manifesteren. Uit jaloezie? In elk geval brengt het nieuws dat Léa’s boek is opgepikt door een grote uitgever, de vrienden behoorlijk van hun stuk.

Filmbewerking van Cohens eigen toneelstuk L’Ile flottante.

Recensies

Er zijn nog geen beoordelingen.

Geef als eerste een beoordeling voor “Le Bonheur des Uns…”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Frankrijk Puur Roadtrips
Reis mee dwars door Frankrijk, van de ruige rotsen aan de kust van Bretagne tot de witte bergtoppen van de Alpen, van de hoogvlaktes van de Cevennen tot de grillige rivierkloven in het Centraal Massief. In Frankrijk Puur Roadtrips vind je vijftig indrukwekkende routes en tips voor campings, restaurants en bezienswaardigheden. Dit boek is een bron van inspiratie voor betoverende roadtrips met de auto, motor of camper.

Bestel hier dit mooie inspiratieboek over Frankrijk »
Terug naar boven

Te koop

Fransefilms.nl is te koop. Heb jij interesse in de domeinnaam en de website? Neem contact op met info@fransefilms.nl en laat weten wat je er mee zou willen doen.