# Type minstens 1 karakter om te zoeken # Klik op enter om te zoeken of ESC om te sluiten

Beschrijving

Wanneer de achttienjarige transgender Lola eindelijk haar geslachtsveranderende operatie kan ondergaan, overlijdt haar moeder Catherine, die haar financieel zou ondersteunen. Vanwege Lola’s geaardheid heeft haar vader Philippe haar twee jaar geleden uit huis gezet. Ook wil hij niet dat Lola de begrafenis bijwoont. Catherines laatste wens was echter dat haar as zou worden uitgestrooid boven de Noordzee en in de duinen nabij haar ouderlijk huis. Bij het uitvoeren van die wens worden vader en dochter gedwongen om een dag met elkaar door te brengen. Met de urn in de auto tussen hen in zullen beiden in het reine moeten komen met hun verdriet en hun gevoelens voor elkaar.

Recensies

Er zijn nog geen beoordelingen.

Geef als eerste een beoordeling voor “Lola vers la Mer”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Frankrijk Puur Roadtrips
Reis mee dwars door Frankrijk, van de ruige rotsen aan de kust van Bretagne tot de witte bergtoppen van de Alpen, van de hoogvlaktes van de Cevennen tot de grillige rivierkloven in het Centraal Massief. In Frankrijk Puur Roadtrips vind je vijftig indrukwekkende routes en tips voor campings, restaurants en bezienswaardigheden. Dit boek is een bron van inspiratie voor betoverende roadtrips met de auto, motor of camper.

Bestel hier dit mooie inspiratieboek over Frankrijk »
Terug naar boven

Te koop

Fransefilms.nl is te koop. Heb jij interesse in de domeinnaam en de website? Neem contact op met info@fransefilms.nl en laat weten wat je er mee zou willen doen.