# Type minstens 1 karakter om te zoeken # Klik op enter om te zoeken of ESC om te sluiten

Beschrijving

De jonge Marie is een gepassioneerd cellospeelster en een ijverig leerling. Victor is een sympathieke jongen, maar met wat problemen op het gebied van leren. Terwijl hij niet weet dat Marie haar zich aan het verliezen is, wordt hij verliefd op haar. En tot zijn verrassing gaat Marie hem beetje bij beetje helpen… Als Marie hem haar geheim vertelt, sluiten ze een pact: Victor helpt haar haar geheim te bewaren zodat ze het examen voor toelating tot het conservatorium zal galen. Tussen de twee ontwikkelt zich een hechte vriendschap, ze zijn klaar om alles op alles te zetten om tegen alles en iedereen in te gaan.

Recensies

Er zijn nog geen beoordelingen.

Geef als eerste een beoordeling voor “Le coeur en braille”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Frankrijk Puur Roadtrips
Reis mee dwars door Frankrijk, van de ruige rotsen aan de kust van Bretagne tot de witte bergtoppen van de Alpen, van de hoogvlaktes van de Cevennen tot de grillige rivierkloven in het Centraal Massief. In Frankrijk Puur Roadtrips vind je vijftig indrukwekkende routes en tips voor campings, restaurants en bezienswaardigheden. Dit boek is een bron van inspiratie voor betoverende roadtrips met de auto, motor of camper.

Bestel hier dit mooie inspiratieboek over Frankrijk »
Terug naar boven

Te koop

Fransefilms.nl is te koop. Heb jij interesse in de domeinnaam en de website? Neem contact op met info@fransefilms.nl en laat weten wat je er mee zou willen doen.