# Type minstens 1 karakter om te zoeken # Klik op enter om te zoeken of ESC om te sluiten

Beschrijving

Ludovic Cruchot (gespeeld door De Funès) werd bekend in Saint-Tropez toen hij de dieven wist te vangen die het museum Annonciade hadden beroofd. Als men ook in Parijs over hem hoort wordt Chruchot en zijn brigade naar een internationaal congres van rijkswachters in New York gestuurd om Frankrijk te vertegenwoordigen. Nicole (gespeeld door Geneviève Grad), de dochter van Cruchot probeert haar vader over te halen om haar mee te nemen op deze reis. Cruchot weigert, maar dan gaat Nicole mee als verstekeling.

Recensies

Er zijn nog geen beoordelingen.

Geef als eerste een beoordeling voor “Le gendarme à New York”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Frankrijk Puur Roadtrips
Reis mee dwars door Frankrijk, van de ruige rotsen aan de kust van Bretagne tot de witte bergtoppen van de Alpen, van de hoogvlaktes van de Cevennen tot de grillige rivierkloven in het Centraal Massief. In Frankrijk Puur Roadtrips vind je vijftig indrukwekkende routes en tips voor campings, restaurants en bezienswaardigheden. Dit boek is een bron van inspiratie voor betoverende roadtrips met de auto, motor of camper.

Bestel hier dit mooie inspiratieboek over Frankrijk »
Terug naar boven

Te koop

Fransefilms.nl is te koop. Heb jij interesse in de domeinnaam en de website? Neem contact op met info@fransefilms.nl en laat weten wat je er mee zou willen doen.