# Type minstens 1 karakter om te zoeken # Klik op enter om te zoeken of ESC om te sluiten

Beschrijving

Het verhaal begint als Ludovic Cruchot (gespeeld door Louis de Funès), een politieagent uit een klein Frans dorpje, wordt overgeplaatst naar de bekende Franse badplaats Saint-Tropez en onder bevel komt te staan van adjudant Jérôme Gerber (gespeeld door Michel Galabru). Al snel krijgen de politieagenten een groot probleem: een groep koppig volhardende naturisten. Cruchot bedenkt een slim, groots opgezet plan om de naturisten te arresteren, wat uiteindelijk lukt.

Enige tijd later ontdekt Cruchot dat zijn dochter Nicole (gespeeld door Geneviève Grad) samen met haar vriendje een dure sportauto heeft gestolen en even later hiermee gecrasht is in een diepe kuil. Met wat behendigheid krijgt Cruchot de sportauto weer aan de praat, maar hij realiseert zich dat onder de losse spullen die hij net uit de auto heeft gegooid, zich een beroemd schilderij bevindt, behoorlijk waardevol dus. Een man, die net doet alsof het zijn eigen schilderij is, ontvoert dan Cruchot.

Uiteindelijk weten Nicole en haar vrienden de ontvoerders te grijpen en wordt het schilderij teruggebracht naar de rechtmatige eigenaar.

Recensies

Er zijn nog geen beoordelingen.

Geef als eerste een beoordeling voor “Le gendarme de St. Tropez”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Frankrijk Puur Roadtrips
Reis mee dwars door Frankrijk, van de ruige rotsen aan de kust van Bretagne tot de witte bergtoppen van de Alpen, van de hoogvlaktes van de Cevennen tot de grillige rivierkloven in het Centraal Massief. In Frankrijk Puur Roadtrips vind je vijftig indrukwekkende routes en tips voor campings, restaurants en bezienswaardigheden. Dit boek is een bron van inspiratie voor betoverende roadtrips met de auto, motor of camper.

Bestel hier dit mooie inspiratieboek over Frankrijk »
Terug naar boven

Te koop

Fransefilms.nl is te koop. Heb jij interesse in de domeinnaam en de website? Neem contact op met info@fransefilms.nl en laat weten wat je er mee zou willen doen.