# Type minstens 1 karakter om te zoeken # Klik op enter om te zoeken of ESC om te sluiten

Le Milieu de l’horizon

Geregisseerd door Delphine Lehericey

Een film uit 2020, met Clémence Poésy, Laetitia Meta, Luc Bruchez, Thibaut Evrard

Categorie:

Heb jij deze film gezien? Laat dan nu je review achter!

Koop deze film »

Online Franse films kijken »

Beschrijving

In de zomer van 1976 heeft het platteland in een niet nader genoemde Franstalige regio te lijden onder extreme hitte en droogte. Voor de dertienjarige Gus is dit een levensveranderende periode. Terwijl zijn moeder het gezin verlaat voor een andere vrouw, komt Gus meer en meer in opstand tegen het werk dat hij moet doen op de boerderij. Terwijl de een ten prooi valt aan het noodlot, neemt de ander zijn of haar lot in eigen hand. Zal de regen verlossing brengen?

Intens, broeierug coming-of-age-drama, gebaseerd op de gelijknamige roman van de Zwitserse schrijver Roland Buti uit 2013.

Recensies

Er zijn nog geen beoordelingen.

Geef als eerste een beoordeling voor “Le Milieu de l’horizon”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Frankrijk Puur Roadtrips
Reis mee dwars door Frankrijk, van de ruige rotsen aan de kust van Bretagne tot de witte bergtoppen van de Alpen, van de hoogvlaktes van de Cevennen tot de grillige rivierkloven in het Centraal Massief. In Frankrijk Puur Roadtrips vind je vijftig indrukwekkende routes en tips voor campings, restaurants en bezienswaardigheden. Dit boek is een bron van inspiratie voor betoverende roadtrips met de auto, motor of camper.

Bestel hier dit mooie inspiratieboek over Frankrijk »
Terug naar boven

Te koop

Fransefilms.nl is te koop. Heb jij interesse in de domeinnaam en de website? Neem contact op met info@fransefilms.nl en laat weten wat je er mee zou willen doen.