# Type minstens 1 karakter om te zoeken # Klik op enter om te zoeken of ESC om te sluiten

Beschrijving

PUPILLE toont hoe de levens van verschillende mensen geraakt worden wanneer een kind ter adoptie wordt afgestaan. ‘Een indrukwekkende en integere film’ (Cinemagazine) over hoe lot en liefde samenkomen.

In Frankrijk is het mogelijk om anoniem te bevallen in het ziekenhuis; zo wordt baby Theo geboren en afgestaan door zijn moeder, waarna de adoptiediensten meteen aan het werk gaan. De een ontfermt zich over de baby, terwijl de ander op zoek gaat naar geschikte ouders. De alleenstaande Alice probeert al 10 jaar die geschikte ouder te zijn en komt in aanmerking om het kindje te adopteren. Het is een gecompliceerd proces waarin veel factoren een rol spelen. Iedereen wil het beste voor Theo, maar de verschillende overwegingen hebben voor alle betrokkenen verstrekkende gevolgen.

PUPILLE werd genomineerd voor alle belangrijke Césars (Franse Oscars) waaronder beste film, beste regisseur en beste acteur. De legendarische actrice Miou Miou, tevens de moeder van regisseur Jeanne Herry, is in de film te zien in een kleine rol.

Recensies

Er zijn nog geen beoordelingen.

Geef als eerste een beoordeling voor “Pupille”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Frankrijk Puur Roadtrips
Reis mee dwars door Frankrijk, van de ruige rotsen aan de kust van Bretagne tot de witte bergtoppen van de Alpen, van de hoogvlaktes van de Cevennen tot de grillige rivierkloven in het Centraal Massief. In Frankrijk Puur Roadtrips vind je vijftig indrukwekkende routes en tips voor campings, restaurants en bezienswaardigheden. Dit boek is een bron van inspiratie voor betoverende roadtrips met de auto, motor of camper.

Bestel hier dit mooie inspiratieboek over Frankrijk »
Terug naar boven

Te koop

Fransefilms.nl is te koop. Heb jij interesse in de domeinnaam en de website? Neem contact op met info@fransefilms.nl en laat weten wat je er mee zou willen doen.