# Type minstens 1 karakter om te zoeken # Klik op enter om te zoeken of ESC om te sluiten

Beschrijving

Pierre Tardivet, een onbenullige leraar, leert via een advertentie Marie-José Vauzange kennen. Zij is een gevoelige en intelligente jonge vrouw, maar bepaald niet verwend door Moeder natuur. Ze is dan ook blij te kunnen trouwen, net als haar ouders. Al gauw ondervindt ze de kleinzieligheid van haar man en van haar schoonmoeder. Ze voelt zich verstikken in een kleurloos leven maar legt zich erbij neer en besluit zich te wijden aan haar twee kinderen.

Tien jaar later wordt Tardivet verwond in een verkeersongeval. Bosc, een bekend plastisch chirurg, behandelt hem en ontmoet zo ook Marie-José. Ondanks de tegenkanting van Tardivet voert hij wat later een neusoperatie uit op haar. Dankzij de ingreep is Marie-José een knappe vrouw geworden. Tardivet verdraagt dit niet en wordt erg jaloers en hatelijk.

Recensies

Er zijn nog geen beoordelingen.

Geef als eerste een beoordeling voor “Le Miroir à deux faces”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Frankrijk Puur Roadtrips
Reis mee dwars door Frankrijk, van de ruige rotsen aan de kust van Bretagne tot de witte bergtoppen van de Alpen, van de hoogvlaktes van de Cevennen tot de grillige rivierkloven in het Centraal Massief. In Frankrijk Puur Roadtrips vind je vijftig indrukwekkende routes en tips voor campings, restaurants en bezienswaardigheden. Dit boek is een bron van inspiratie voor betoverende roadtrips met de auto, motor of camper.

Bestel hier dit mooie inspiratieboek over Frankrijk »
Terug naar boven