# Type minstens 1 karakter om te zoeken # Klik op enter om te zoeken of ESC om te sluiten

Beschrijving

Michel Martenot is gelukkig met zijn vrouw Geneviève en zijn twee kinderen. Ze wonen in een buitenstad van Parijs. Bij een promotie op zijn werk is hij gedwongen om zijn rijbewijs te halen. In de tussentijd woont hij dan in hartje Parijs. Hij gelooft dat zijn vrouw een minnaar heeft omdat hij armoedig vrijer is. Maar hij is nog slechter als chauffeur en hij moet zijn rijbewijs snel halen voor zijn vrouw voor een ander kiest.

Recensies

Er zijn nog geen beoordelingen.

Geef als eerste een beoordeling voor “Le permis de conduire”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Frankrijk Puur Roadtrips
Reis mee dwars door Frankrijk, van de ruige rotsen aan de kust van Bretagne tot de witte bergtoppen van de Alpen, van de hoogvlaktes van de Cevennen tot de grillige rivierkloven in het Centraal Massief. In Frankrijk Puur Roadtrips vind je vijftig indrukwekkende routes en tips voor campings, restaurants en bezienswaardigheden. Dit boek is een bron van inspiratie voor betoverende roadtrips met de auto, motor of camper.

Bestel hier dit mooie inspiratieboek over Frankrijk »
Terug naar boven

Te koop

Fransefilms.nl is te koop. Heb jij interesse in de domeinnaam en de website? Neem contact op met info@fransefilms.nl en laat weten wat je er mee zou willen doen.