# Type minstens 1 karakter om te zoeken # Klik op enter om te zoeken of ESC om te sluiten

Beschrijving

Le Sens de la Fête is een Franse komedie die geregisseerd werd door Olivier Nakache, Eric Toledano. De film is hun zesde langspeelfilm na toppers zoals Intouchables (2011) en Samba (2014). De cast bestaat onder andere uit Jean-Pierre Bacri, Gilles Lellouche, Jean-Paul Rouve en de stralende Suzanne Clément.

Max (Jean-Pierre Bacri) is al meer dan dertig jaar traiteur. Hij heeft al honderden feesten georganiseerd en lijkt aan het einde van zijn parcours aangekomen te zijn. De kers op de taart is de trouw van Pierre en Héléna in een prachtig 17de eeuws kasteel. Zoals gewoonlijk heeft hij alles tot in de puntjes georganiseerd: obers en serveuses, koks, een fotograaf, een orkest, bloemen voor de decoratie… Kortom, alle ingrediënten zijn er om het feest te doen slagen. Maar dan wordt een reeks onvoorziene omstandigheden in gang gezet die ervoor kunnen zorgen dat het feest in chaos en mineur eindigt. Max en zijn teamleden doen er achter de schermen alles aan om de droombruiloft te doen slagen.

Recensies

Er zijn nog geen beoordelingen.

Geef als eerste een beoordeling voor “Le sens de la fête”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Frankrijk Puur Roadtrips
Reis mee dwars door Frankrijk, van de ruige rotsen aan de kust van Bretagne tot de witte bergtoppen van de Alpen, van de hoogvlaktes van de Cevennen tot de grillige rivierkloven in het Centraal Massief. In Frankrijk Puur Roadtrips vind je vijftig indrukwekkende routes en tips voor campings, restaurants en bezienswaardigheden. Dit boek is een bron van inspiratie voor betoverende roadtrips met de auto, motor of camper.

Bestel hier dit mooie inspiratieboek over Frankrijk »
Terug naar boven

Te koop

Fransefilms.nl is te koop. Heb jij interesse in de domeinnaam en de website? Neem contact op met info@fransefilms.nl en laat weten wat je er mee zou willen doen.