# Type minstens 1 karakter om te zoeken # Klik op enter om te zoeken of ESC om te sluiten

Beschrijving

Le voyage en Armenie is een prachtig gefilmde roadmovie tegen de achtergrond van de sociale en maatschappelijke situatie van Armenië..
Anna, een gehuwde vrouw van middelbare leeftijd, is cardiologe en de enige dochter van Barsam, haar bejaarde Armeense vader. Wanneer vader verneemt dat hij aan een ernstige hartziekte lijdt, vertrekt hij met de noorderzon.
De bezorgde Anna trekt een week uit om hem te gaan zoeken. Haar vader trok zich vermoedelijk terug in zijn geboorteland Armenië, ergens in de schaduw van de mythische berg Ararat. Tijdens haar koortsachtige zoektocht ontdekt Anna haar roots en zichzelf.

Recensies

Er zijn nog geen beoordelingen.

Geef als eerste een beoordeling voor “Le voyage en Arménie”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Frankrijk Puur Roadtrips
Reis mee dwars door Frankrijk, van de ruige rotsen aan de kust van Bretagne tot de witte bergtoppen van de Alpen, van de hoogvlaktes van de Cevennen tot de grillige rivierkloven in het Centraal Massief. In Frankrijk Puur Roadtrips vind je vijftig indrukwekkende routes en tips voor campings, restaurants en bezienswaardigheden. Dit boek is een bron van inspiratie voor betoverende roadtrips met de auto, motor of camper.

Bestel hier dit mooie inspiratieboek over Frankrijk »
Terug naar boven

Te koop

Fransefilms.nl is te koop. Heb jij interesse in de domeinnaam en de website? Neem contact op met info@fransefilms.nl en laat weten wat je er mee zou willen doen.