# Type minstens 1 karakter om te zoeken # Klik op enter om te zoeken of ESC om te sluiten

Beschrijving

In het van schurken en boeven vergeven Frankrijk van 1912 stelt Minister van Binnenlandse Zaken Georges Clemenceau, alias de Tijger, hypermoderne mobiele politiebrigades in om orde op zaken te stellen. De Franse ‘Untouchables’ – Valentin, Pujol, Terrasson en Achille – worden op de zaak ‘Bonnot’ gezet. Deze bevlogen anarchist en meest gezochte misdadiger is in een liefdesaffaire verwikkeld met de verlichte Russische prinses Constance. Dit kleurrijke tweetal tracht te verhinderen dat prins Bolkonski, Constance’s echtgenoot, een pact sluit met Frankrijk en Engeland. De brigades moeten Bonnot onschadelijk zien te maken, maar allerlei intriges en louche types staan een snelle oplossing van de zaak in de weg.

Recensies

Er zijn nog geen beoordelingen.

Geef als eerste een beoordeling voor “Les brigades du Tigre”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Frankrijk Puur Roadtrips
Reis mee dwars door Frankrijk, van de ruige rotsen aan de kust van Bretagne tot de witte bergtoppen van de Alpen, van de hoogvlaktes van de Cevennen tot de grillige rivierkloven in het Centraal Massief. In Frankrijk Puur Roadtrips vind je vijftig indrukwekkende routes en tips voor campings, restaurants en bezienswaardigheden. Dit boek is een bron van inspiratie voor betoverende roadtrips met de auto, motor of camper.

Bestel hier dit mooie inspiratieboek over Frankrijk »
Terug naar boven

Te koop

Fransefilms.nl is te koop. Heb jij interesse in de domeinnaam en de website? Neem contact op met info@fransefilms.nl en laat weten wat je er mee zou willen doen.