# Type minstens 1 karakter om te zoeken # Klik op enter om te zoeken of ESC om te sluiten

Beschrijving

Galaad en Noé ontmoeten elkaar bij de begrafenis van hun vader. Ze zijn halfbroers en hebben niet veel met elkaar gemeen, op een reeks van persoonlijke mislukkingen na. Ervan overtuigd dat het boze oog hen achtervolgt sinds hun vader een heilige relikwie heeft gestolen, overtuigt Galaad Noé om op te treden. De twee besluiten het avontuur aan te gaan en op zoek te gaan naar het gestolen goed, beseffende dat ze het misschien niet in handen zullen krijgen.

Recensies

Er zijn nog geen beoordelingen.

Geef als eerste een beoordeling voor “Les conquérants”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Frankrijk Puur Roadtrips
Reis mee dwars door Frankrijk, van de ruige rotsen aan de kust van Bretagne tot de witte bergtoppen van de Alpen, van de hoogvlaktes van de Cevennen tot de grillige rivierkloven in het Centraal Massief. In Frankrijk Puur Roadtrips vind je vijftig indrukwekkende routes en tips voor campings, restaurants en bezienswaardigheden. Dit boek is een bron van inspiratie voor betoverende roadtrips met de auto, motor of camper.

Bestel hier dit mooie inspiratieboek over Frankrijk »
Terug naar boven

Te koop

Fransefilms.nl is te koop. Heb jij interesse in de domeinnaam en de website? Neem contact op met info@fransefilms.nl en laat weten wat je er mee zou willen doen.