# Type minstens 1 karakter om te zoeken # Klik op enter om te zoeken of ESC om te sluiten

Beschrijving

Film die bestaat uit 4 delen elk geregisseerd door een andere regisseur. Het verhaal van Ella gaat over een ambitieuze nachtclubartieste die haar kansen op een doorbraak bijna vergooit door een belangrijke producer te ringeloren. Het verhaal van Antonia vertelt over een huisvrouw die een zoete wraak zoekt op haar overspelige echtgenoot. Het verhaal van Francoise betreft de pogingen van Francoise Arnoul om de trouw van de vriend van haar beste vriendin te testen. Het verhaal van Sophie tenslotte gaat over een meisje dat een hete verzengende romance verzint teneinde door haar vriendinnen op de universiteit geaccepteerd te worden.

Recensies

Er zijn nog geen beoordelingen.

Geef als eerste een beoordeling voor “Les Parisiennes”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Frankrijk Puur Roadtrips
Reis mee dwars door Frankrijk, van de ruige rotsen aan de kust van Bretagne tot de witte bergtoppen van de Alpen, van de hoogvlaktes van de Cevennen tot de grillige rivierkloven in het Centraal Massief. In Frankrijk Puur Roadtrips vind je vijftig indrukwekkende routes en tips voor campings, restaurants en bezienswaardigheden. Dit boek is een bron van inspiratie voor betoverende roadtrips met de auto, motor of camper.

Bestel hier dit mooie inspiratieboek over Frankrijk »
Terug naar boven

Te koop

Fransefilms.nl is te koop. Heb jij interesse in de domeinnaam en de website? Neem contact op met info@fransefilms.nl en laat weten wat je er mee zou willen doen.