# Type minstens 1 karakter om te zoeken # Klik op enter om te zoeken of ESC om te sluiten

Beschrijving

Een schrijver die worstelt met zijn werk mag in een kasteel in Duitsland, van een succesvolle collega en zijn vrouw, om zo zijn verhalen over Duitsland te schrijven. De jonge schrijver is een verbitterde man, jaloers op het geluk van het stel. Hij besluit om hun geluk te vernielen, wanneer de oudere schrijver weg moet op een zakenreis verleidt de jonge man zijn vrouw. Zij wijst hem van de hand. De jonge man leert dan dat de vrouw al een minnaar heeft. Hij maakt foto’s van de twee minnaars, en als de oudere man terugkeert confronteert de jonge man hem met de foto’s.

Recensies

Er zijn nog geen beoordelingen.

Geef als eerste een beoordeling voor “L’Oeil du Malin”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Frankrijk Puur Roadtrips
Reis mee dwars door Frankrijk, van de ruige rotsen aan de kust van Bretagne tot de witte bergtoppen van de Alpen, van de hoogvlaktes van de Cevennen tot de grillige rivierkloven in het Centraal Massief. In Frankrijk Puur Roadtrips vind je vijftig indrukwekkende routes en tips voor campings, restaurants en bezienswaardigheden. Dit boek is een bron van inspiratie voor betoverende roadtrips met de auto, motor of camper.

Bestel hier dit mooie inspiratieboek over Frankrijk »
Terug naar boven

Te koop

Fransefilms.nl is te koop. Heb jij interesse in de domeinnaam en de website? Neem contact op met info@fransefilms.nl en laat weten wat je er mee zou willen doen.