# Type minstens 1 karakter om te zoeken # Klik op enter om te zoeken of ESC om te sluiten

Beschrijving

Gefilmd in zeven landen, op drie verschillende continenten vertelt ‘Mondovino’ het verhaal van de hedendaagse wijn. U wordt meegenomen op een lange reis langs de diverse wijngaarden in de wereld. Van de successaga’s van de grote producenten in de Amerikaanse ‘Napa Valley’ tot de bittere rivaliteit tussen twee oude Florentijnse dynastieën en de strijd van een familie uit de Bourgogne om het hoofd boven water te houden, documentairemaker Jonathan Nossiter laat u zien dat de wereld van de wijn complexer is dan u denkt. ‘Mondovino’ is een documentaire met een fijne neus, een krachtige body en een heerlijke afdronk!

Recensies

Er zijn nog geen beoordelingen.

Geef als eerste een beoordeling voor “Mondovino”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Frankrijk Puur Roadtrips
Reis mee dwars door Frankrijk, van de ruige rotsen aan de kust van Bretagne tot de witte bergtoppen van de Alpen, van de hoogvlaktes van de Cevennen tot de grillige rivierkloven in het Centraal Massief. In Frankrijk Puur Roadtrips vind je vijftig indrukwekkende routes en tips voor campings, restaurants en bezienswaardigheden. Dit boek is een bron van inspiratie voor betoverende roadtrips met de auto, motor of camper.

Bestel hier dit mooie inspiratieboek over Frankrijk »
Terug naar boven

Te koop

Fransefilms.nl is te koop. Heb jij interesse in de domeinnaam en de website? Neem contact op met info@fransefilms.nl en laat weten wat je er mee zou willen doen.