# Type minstens 1 karakter om te zoeken # Klik op enter om te zoeken of ESC om te sluiten

Profils paysans: le quotidien

Geregisseerd door Raymond Depardon

Een film uit 2005

Categorie:

Heb jij deze film gezien? Laat dan nu je review achter!

Koop deze film »

Online Franse films kijken »

Beschrijving

De Franse samenleving was ooit voornamelijk een agrarische cultuur, maar dat is de laatste honderd jaar ingrijpend veranderd. Depardon bracht zijn kindertijd door op een boerderij ten zuiden van Lyon, en is vanaf die tijd getuige geweest van die verandering. Vier jaar na het eerste deel van zijn trilogie Profils paysans keert hij terug naar de bergen van Centraal- en Zuid-Frankrijk. Boer Louis uit deel 1 is overleden, maar Depardon ontmoet een aantal oude bekenden – niet alleen de laatste bejaarde boeren, maar ook jonge mensen die het aandurven boer te worden. Het laatste deel van de trilogie komt in 2008.

Recensies

Er zijn nog geen beoordelingen.

Geef als eerste een beoordeling voor “Profils paysans: le quotidien”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Frankrijk Puur Roadtrips
Reis mee dwars door Frankrijk, van de ruige rotsen aan de kust van Bretagne tot de witte bergtoppen van de Alpen, van de hoogvlaktes van de Cevennen tot de grillige rivierkloven in het Centraal Massief. In Frankrijk Puur Roadtrips vind je vijftig indrukwekkende routes en tips voor campings, restaurants en bezienswaardigheden. Dit boek is een bron van inspiratie voor betoverende roadtrips met de auto, motor of camper.

Bestel hier dit mooie inspiratieboek over Frankrijk »
Terug naar boven

Te koop

Fransefilms.nl is te koop. Heb jij interesse in de domeinnaam en de website? Neem contact op met info@fransefilms.nl en laat weten wat je er mee zou willen doen.