# Type minstens 1 karakter om te zoeken # Klik op enter om te zoeken of ESC om te sluiten

Beschrijving

Hommage aan de onlangs overleden regisseur Alain Resnais, medegrondlegger van de Nouvelle Vague en beroemd om Hiroshima mon amour. Resnais werkte vaak met een vaste groep acteurs, waaronder zijn levenspartner Sabine Azéma, André Dussollier en Pierre Arditi. Het met zeven Césars bekroonde On connaît la chanson is een muzikale relatiekomedie à la française. Spillen in deze romantische komedie zijn zakenvrouw Odile en haar jongere zus Camille. Terwijl de een haar huwelijk beu is, hangt aan haar oude liefde en zoekt naar een groter huis, is de tweede net gepromoveerd, gidst zij toeristen en valt ze voor een vaste ‘klant’. Charmante komedie waarin men te pas en onpas beroemde (en minder beroemde) Franse chansons te berde brengt. ‘Audacious, delightful and just about perfect from first note to last’ schreef vakblad Variety destijds.

Recensies

Er zijn nog geen beoordelingen.

Geef als eerste een beoordeling voor “On connaît la chanson”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Frankrijk Puur Roadtrips
Reis mee dwars door Frankrijk, van de ruige rotsen aan de kust van Bretagne tot de witte bergtoppen van de Alpen, van de hoogvlaktes van de Cevennen tot de grillige rivierkloven in het Centraal Massief. In Frankrijk Puur Roadtrips vind je vijftig indrukwekkende routes en tips voor campings, restaurants en bezienswaardigheden. Dit boek is een bron van inspiratie voor betoverende roadtrips met de auto, motor of camper.

Bestel hier dit mooie inspiratieboek over Frankrijk »
Terug naar boven

Te koop

Fransefilms.nl is te koop. Heb jij interesse in de domeinnaam en de website? Neem contact op met info@fransefilms.nl en laat weten wat je er mee zou willen doen.