# Type minstens 1 karakter om te zoeken # Klik op enter om te zoeken of ESC om te sluiten

Beschrijving

Alain Marécaux is trots op zijn werk als gerechtsdeurwaarder. Hij maakt lange dagen en gelooft heilig in zijn rol als oliemannetje van het Franse justitiële apparaat. Door die toewijding heeft hij eigenlijk te weinig tijd voor zijn vrouw en kinderen op wie hij dol is. Dan, midden in de nacht, wordt hij van zijn bed gelicht, vastgehouden en moet hij toezien hoe zijn kroost letterlijk uit zijn armen gesleurd wordt. Pas later blijkt dat hij en zijn vrouw worden verdacht van systematisch misbruik van kinderen, onder wie hun eigen.

Recensies

Er zijn nog geen beoordelingen.

Geef als eerste een beoordeling voor “Présumé Coupable”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Frankrijk Puur Roadtrips
Reis mee dwars door Frankrijk, van de ruige rotsen aan de kust van Bretagne tot de witte bergtoppen van de Alpen, van de hoogvlaktes van de Cevennen tot de grillige rivierkloven in het Centraal Massief. In Frankrijk Puur Roadtrips vind je vijftig indrukwekkende routes en tips voor campings, restaurants en bezienswaardigheden. Dit boek is een bron van inspiratie voor betoverende roadtrips met de auto, motor of camper.

Bestel hier dit mooie inspiratieboek over Frankrijk »
Terug naar boven

Te koop

Fransefilms.nl is te koop. Heb jij interesse in de domeinnaam en de website? Neem contact op met info@fransefilms.nl en laat weten wat je er mee zou willen doen.