# Type minstens 1 karakter om te zoeken # Klik op enter om te zoeken of ESC om te sluiten

Beschrijving

François Gauthier, gespeeld door de beroemde Franse komiek Dany Boon, is een 40-jarige, getalenteerde maar ziekelijk gierige eerste violist van het lokale orkest. Hij neemt enkel koude douches, gebruikt het straatlicht als verlichting en kijkt tv via een verrekijker bij de buren. Dit maakt hem allesbehalve populair. Toch valt de nieuwe celliste voor hem en als kers op de taart stapt de 16-jarige Laura bij hem binnen en beweert ze zijn dochter te zijn. Langzamerhand ontdooit François en valt zijn strak georganiseerde leventje in diggelen.

Recensies

Er zijn nog geen beoordelingen.

Geef als eerste een beoordeling voor “Radin !”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Frankrijk Puur Roadtrips
Reis mee dwars door Frankrijk, van de ruige rotsen aan de kust van Bretagne tot de witte bergtoppen van de Alpen, van de hoogvlaktes van de Cevennen tot de grillige rivierkloven in het Centraal Massief. In Frankrijk Puur Roadtrips vind je vijftig indrukwekkende routes en tips voor campings, restaurants en bezienswaardigheden. Dit boek is een bron van inspiratie voor betoverende roadtrips met de auto, motor of camper.

Bestel hier dit mooie inspiratieboek over Frankrijk »
Terug naar boven

Te koop

Fransefilms.nl is te koop. Heb jij interesse in de domeinnaam en de website? Neem contact op met info@fransefilms.nl en laat weten wat je er mee zou willen doen.