# Type minstens 1 karakter om te zoeken # Klik op enter om te zoeken of ESC om te sluiten

Beschrijving

Le Fondu, een beroemde gangster ontsnapt uit het ziekenhuis, waar hij was aangehouden. Onderweg vermoordt hij een inspecteur. De collega van deze inspecteur, Paul Vardier, neemt zich voor om zijn collega te wreken. Deze taak blijkt hopeloos, want Le Fondu is verdwenen zonder een spoor. Niemand weet waar hij zich verbergt. Er is één mogelijkheid: Le Fondu’s neef dwingen om informant te worden voor de politie. Paul Vardier speelt een gevaarlijk spel.

Recensies

Er zijn nog geen beoordelingen.

Geef als eerste een beoordeling voor “Rafles sur la ville”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Frankrijk Puur Roadtrips
Reis mee dwars door Frankrijk, van de ruige rotsen aan de kust van Bretagne tot de witte bergtoppen van de Alpen, van de hoogvlaktes van de Cevennen tot de grillige rivierkloven in het Centraal Massief. In Frankrijk Puur Roadtrips vind je vijftig indrukwekkende routes en tips voor campings, restaurants en bezienswaardigheden. Dit boek is een bron van inspiratie voor betoverende roadtrips met de auto, motor of camper.

Bestel hier dit mooie inspiratieboek over Frankrijk »
Terug naar boven

Te koop

Fransefilms.nl is te koop. Heb jij interesse in de domeinnaam en de website? Neem contact op met info@fransefilms.nl en laat weten wat je er mee zou willen doen.