# Type minstens 1 karakter om te zoeken # Klik op enter om te zoeken of ESC om te sluiten

La dame dans l’auto avec des lunettes et un fusil

Geregisseerd door Joann Sfar

Een film uit 2015, met Benjamin Biolay, Elio Germano, Freya Mavor, Stacy Martin, Thierry Hancisse

Categorie:

Heb jij deze film gezien? Laat dan nu je review achter!

Koop deze film »

Online Franse films kijken »

Beschrijving

Geen enkele heldin is roodhariger, mooier, bijziender, sentimenteler, leugenachtiger, oprechter, verwarrender, koppiger en verontrustender dan zij. De dame in de auto heeft de zee nooit gezien, ze is op de vlucht voor de politie en ze blijft maar herhalen dat ze niet gek is… En toch… Wat haar overkomt, is amper te bevatten. Ze hebben haar hand gebroken in een benzinestation. Alleen maar haar hand, haar geld mocht ze houden. Alsof ze haar duidelijk wilden maken dat ze haar altijd en overal pijn kunnen doen, waar ze ook is en waar ze ook naartoe vlucht. Ze zal nooit alleen zijn, bevrijd van wat ze weet, van het verleden en van haar geheim…

Recensies

Er zijn nog geen beoordelingen.

Geef als eerste een beoordeling voor “La dame dans l’auto avec des lunettes et un fusil”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Frankrijk Puur Roadtrips
Reis mee dwars door Frankrijk, van de ruige rotsen aan de kust van Bretagne tot de witte bergtoppen van de Alpen, van de hoogvlaktes van de Cevennen tot de grillige rivierkloven in het Centraal Massief. In Frankrijk Puur Roadtrips vind je vijftig indrukwekkende routes en tips voor campings, restaurants en bezienswaardigheden. Dit boek is een bron van inspiratie voor betoverende roadtrips met de auto, motor of camper.

Bestel hier dit mooie inspiratieboek over Frankrijk »
Terug naar boven

Te koop

Fransefilms.nl is te koop. Heb jij interesse in de domeinnaam en de website? Neem contact op met info@fransefilms.nl en laat weten wat je er mee zou willen doen.