# Type minstens 1 karakter om te zoeken # Klik op enter om te zoeken of ESC om te sluiten

Beschrijving

Tanguy is een briljante jongeman van 28 jaar. Hij heeft zijn hogere studies afgemaakt, volgt een aggregaat filosofie, spreekt Japans en beĂ«indigt een thesis Chinees. Beleefd en charmant, woont hij nog steeds bij zijn ouders… die van hem houden! In feite, verdraagt zijn moeder hem niet meer en wanneer hij aankondigt dat hij nog zal blijven, werkt zij een plan uit om hem een afkeer te doen krijgen van het familiale leven.

Recensies

Er zijn nog geen beoordelingen.

Geef als eerste een beoordeling voor “Tanguy”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Frankrijk Puur Roadtrips
Reis mee dwars door Frankrijk, van de ruige rotsen aan de kust van Bretagne tot de witte bergtoppen van de Alpen, van de hoogvlaktes van de Cevennen tot de grillige rivierkloven in het Centraal Massief. In Frankrijk Puur Roadtrips vind je vijftig indrukwekkende routes en tips voor campings, restaurants en bezienswaardigheden. Dit boek is een bron van inspiratie voor betoverende roadtrips met de auto, motor of camper.

Bestel hier dit mooie inspiratieboek over Frankrijk »
Terug naar boven

Te koop

Fransefilms.nl is te koop. Heb jij interesse in de domeinnaam en de website? Neem contact op met info@fransefilms.nl en laat weten wat je er mee zou willen doen.