# Type minstens 1 karakter om te zoeken # Klik op enter om te zoeken of ESC om te sluiten

Beschrijving

Pierre leidt een kalm en vreedzaam leven, hij is gelukkig getrouwd, heeft een zoon waar hij trots op is en werkt in een flessenfabriek. Om net wat meer te verdienen verruilt hij dat werk voor een baan in de nachtdienst. Meteen de eerste nacht, tijdens het inruimen van zijn kastje, maakt hij op onaangename wijze kennis met één van zijn nieuwe collega’s, Fred. Deze maakt Pierre luidkeels uit voor flikker als Pierre zijn nieuwe kluisje van de naaktposters ontdoet die de vorige werknemer had laten zitten. Deze eerste confrontatie zet de toon voor een reeks pesterijen die steeds heftiger worden.

Recensies

Er zijn nog geen beoordelingen.

Geef als eerste een beoordeling voor “Trois Huit”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Frankrijk Puur Roadtrips
Reis mee dwars door Frankrijk, van de ruige rotsen aan de kust van Bretagne tot de witte bergtoppen van de Alpen, van de hoogvlaktes van de Cevennen tot de grillige rivierkloven in het Centraal Massief. In Frankrijk Puur Roadtrips vind je vijftig indrukwekkende routes en tips voor campings, restaurants en bezienswaardigheden. Dit boek is een bron van inspiratie voor betoverende roadtrips met de auto, motor of camper.

Bestel hier dit mooie inspiratieboek over Frankrijk »
Terug naar boven

Te koop

Fransefilms.nl is te koop. Heb jij interesse in de domeinnaam en de website? Neem contact op met info@fransefilms.nl en laat weten wat je er mee zou willen doen.