# Type minstens 1 karakter om te zoeken # Klik op enter om te zoeken of ESC om te sluiten

Beschrijving

NormandiĂ«, jaren ’60. Mina is een huisvrouw, wiens man net een baan heeft aangeboden gekregen op een groot bouwterrein. Omdat ze vaak alleen is gaat ze regelmatig, samen met hun zoon Tommy, naar de plaatselijke bioscoop. Daar ontmoet ze Matthias, een enthousiaste filmliefhebber en de twee krijgen al snel een verhouding. Zonder dat Tommy het wil, maakt hij deel uit van zijn moeders bedrog. Mina wil haar gezin niet kwetsen, maar kan haar gevoelens voor Matthias niet ontkennen.

Recensies

Er zijn nog geen beoordelingen.

Geef als eerste een beoordeling voor “Un pont entre deux rives”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Frankrijk Puur Roadtrips
Reis mee dwars door Frankrijk, van de ruige rotsen aan de kust van Bretagne tot de witte bergtoppen van de Alpen, van de hoogvlaktes van de Cevennen tot de grillige rivierkloven in het Centraal Massief. In Frankrijk Puur Roadtrips vind je vijftig indrukwekkende routes en tips voor campings, restaurants en bezienswaardigheden. Dit boek is een bron van inspiratie voor betoverende roadtrips met de auto, motor of camper.

Bestel hier dit mooie inspiratieboek over Frankrijk »
Terug naar boven

Te koop

Fransefilms.nl is te koop. Heb jij interesse in de domeinnaam en de website? Neem contact op met info@fransefilms.nl en laat weten wat je er mee zou willen doen.