# Type minstens 1 karakter om te zoeken # Klik op enter om te zoeken of ESC om te sluiten

Beschrijving

Philip Marchal, een Franse schrijver, trekt naar het Ierse platteland om er een nieuw leven te beginnen. Hij raakt er bevriend met de jonge Amerikaan Jerry Kean, die zijn land verlaten heeft na een tragisch incident. Philip valt voor de charmes van Jerry’s zuster Sharon terwijl Jerry zich aangetrokken voelt tot de mysterieuze dochter van de Russische vluchteling Taubelman. Dan is er nog de gepensioneerde Amerikaanse dokter Scully die rondrijdt in een paarse taxi…

2 recensies voor Un taxi mauve

  1. van de merlen karel

    prachtig , naar mijn gevoel intimistis verhaal waarbij de . karestiltes, afgewisseld met de tocht door het ierse landschap sprekend zijn. karelvan de merl

  2. van de merlen karel

    prachtig , naar mijn gevoel intimistis verhaal waarbij de stiltes, afgewisseld met de tocht door het ierse landschap sprekend zijn.

Voeg een beoordeling toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Frankrijk Puur Roadtrips
Reis mee dwars door Frankrijk, van de ruige rotsen aan de kust van Bretagne tot de witte bergtoppen van de Alpen, van de hoogvlaktes van de Cevennen tot de grillige rivierkloven in het Centraal Massief. In Frankrijk Puur Roadtrips vind je vijftig indrukwekkende routes en tips voor campings, restaurants en bezienswaardigheden. Dit boek is een bron van inspiratie voor betoverende roadtrips met de auto, motor of camper.

Bestel hier dit mooie inspiratieboek over Frankrijk »
Terug naar boven

Te koop

Fransefilms.nl is te koop. Heb jij interesse in de domeinnaam en de website? Neem contact op met info@fransefilms.nl en laat weten wat je er mee zou willen doen.