# Type minstens 1 karakter om te zoeken # Klik op enter om te zoeken of ESC om te sluiten

Beschrijving

Dit is het verhaal van Alice. Alice Bonnard, leerlinge van klas 4A op de middelbare meisjesschool in Saint-Sulvien. Door haar ogen zien we de film. Het verhaal speelt zich af tijdens een zomer in de jaren zestig, het tijdperk van de generatieconflicten. Alice brengt haar vakantie door bij haar ouders in Les Landes. Ze hebben een zagerij, waar Jim in dienst is. De zaak loopt niet goed en meneer en mevrouw Bonnard – gevangen in hun eigen hoogmoed – kunnen de onverschilligheid en onafhankelijkheid van Jim niet verdragen. Alice voelt zich tot hem aangetrokken, maar bang in zijn ogen ‘niets’ te zijn, is ze niet in staat hem iets van haar gevoelens te laten blijken. Haar rest niets anders dan geduldig naar hem te kijken. De stilte versterkt echter haar remmingen. Want hoe vaker ze hem ontmoet, hoe moeilijker het wordt om iets tegen hem te zeggen.

Recensies

Er zijn nog geen beoordelingen.

Geef als eerste een beoordeling voor “Une vraie jeune fille”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Frankrijk Puur Roadtrips
Reis mee dwars door Frankrijk, van de ruige rotsen aan de kust van Bretagne tot de witte bergtoppen van de Alpen, van de hoogvlaktes van de Cevennen tot de grillige rivierkloven in het Centraal Massief. In Frankrijk Puur Roadtrips vind je vijftig indrukwekkende routes en tips voor campings, restaurants en bezienswaardigheden. Dit boek is een bron van inspiratie voor betoverende roadtrips met de auto, motor of camper.

Bestel hier dit mooie inspiratieboek over Frankrijk »
Terug naar boven

Te koop

Fransefilms.nl is te koop. Heb jij interesse in de domeinnaam en de website? Neem contact op met info@fransefilms.nl en laat weten wat je er mee zou willen doen.