# Type minstens 1 karakter om te zoeken # Klik op enter om te zoeken of ESC om te sluiten

Beschrijving

Drie gevangenen van een verschillende sociale achtergrond zitten in dezelfde gevangeniscel. Arnaud Grandjean, een jonge student uit een goed milieu, zal zes maanden samen zitten met Francky, een overvaller veroordeeld tot 10 jaar gevangenis, en Kader, een recidivist, veroordeeld voor diefstal. Voor deze drie mannen, die alleen de gevangenis (zonzon) gemeen hebben, zal het samenzitten confrontaties met zich meebrengen die nodig zijn om te begrijpen wat vrijheid is. Zo zal hun leven ook kantelen.

Recensies

Er zijn nog geen beoordelingen.

Geef als eerste een beoordeling voor “Zonzon”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Frankrijk Puur Roadtrips
Reis mee dwars door Frankrijk, van de ruige rotsen aan de kust van Bretagne tot de witte bergtoppen van de Alpen, van de hoogvlaktes van de Cevennen tot de grillige rivierkloven in het Centraal Massief. In Frankrijk Puur Roadtrips vind je vijftig indrukwekkende routes en tips voor campings, restaurants en bezienswaardigheden. Dit boek is een bron van inspiratie voor betoverende roadtrips met de auto, motor of camper.

Bestel hier dit mooie inspiratieboek over Frankrijk »
Terug naar boven

Te koop

Fransefilms.nl is te koop. Heb jij interesse in de domeinnaam en de website? Neem contact op met info@fransefilms.nl en laat weten wat je er mee zou willen doen.