# Type minstens 1 karakter om te zoeken # Klik op enter om te zoeken of ESC om te sluiten

Beschrijving

De reclamewereld: glamour, rijkdom, hemelse luchten en bloedmooie vrouwen weerspiegelen de realiteit. Octave, een onverschillige dikbetaalde Parijzenaar, verruilt ’s nachts zijn ultrasnelle reclamebestaan voor de verwarde roes van de professionele cokegebruiker. Alles dik in orde, maar dan wordt hij verliefd. In de reclamewereld is een zelfingenomen, artistieke blaaskaak een godsgeschenk, maar in de liefde is het een ramp. Met een schok realiseert Octave zich dat ook. Hij keert zich af van alles waarin hij zo excelleerde.

Deze verfilming van Frédéric Beigbeders boek is een wilde, extreem stijlvolle mengeling van film- en reclametechnieken waarin de doorgedraaide consumptiemaatschappij met een grijns wordt blootgelegd. 99f van Jan Kounen (Doberman, Vibroboy en Blueberry) werd laaiend enthousiast ontvangen: ‘Not only is Kounen back, he has created his masterpiece’ volgens het steeds voorop lopende Twitchfilm.

Recensies

Er zijn nog geen beoordelingen.

Geef als eerste een beoordeling voor “99 Francs”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Frankrijk Puur Roadtrips
Reis mee dwars door Frankrijk, van de ruige rotsen aan de kust van Bretagne tot de witte bergtoppen van de Alpen, van de hoogvlaktes van de Cevennen tot de grillige rivierkloven in het Centraal Massief. In Frankrijk Puur Roadtrips vind je vijftig indrukwekkende routes en tips voor campings, restaurants en bezienswaardigheden. Dit boek is een bron van inspiratie voor betoverende roadtrips met de auto, motor of camper.

Bestel hier dit mooie inspiratieboek over Frankrijk »
Terug naar boven

Te koop

Fransefilms.nl is te koop. Heb jij interesse in de domeinnaam en de website? Neem contact op met info@fransefilms.nl en laat weten wat je er mee zou willen doen.