# Type minstens 1 karakter om te zoeken # Klik op enter om te zoeken of ESC om te sluiten

Beschrijving

De voormalige tekstschrijver Octave Parango begint met “model scouting” in Moskou. Deze cynische hedonist leidt een zeer aangenaam leven tussen de jonge Russische modellen en in prive-jets van oligarchische vrienden… tot hij wordt benaderd door l’Idéal, het eerste cosmeticabedrijf in de wereld, dat werd opgeschrikt door een enorm media-schandaal. Onze antiheld zal zeven dagen de tijd hebben om een nieuw gezicht te vinden door het oversteken van de grenzen van het post-communistische Rusland, onder het bevel van Valentine Winfeld, een droge en autoritaire directrice. Temidden van crisis-bijeenkomsten in Parijs, de castings in Moskou, een Miss verkiezing in Siberië, een feest bij een miljardair en een zoektocht naar “nieuwe gezichten” aan de vier hoeken van de voormalige Sovjet-Unie, zullen het luie feestbeest en de frigide dame die een workaholic is leren elkaar te steunen en misschien zelfs nog elkaar te redden.

Recensies

Er zijn nog geen beoordelingen.

Geef als eerste een beoordeling voor “L’Idéal”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Frankrijk Puur Roadtrips
Reis mee dwars door Frankrijk, van de ruige rotsen aan de kust van Bretagne tot de witte bergtoppen van de Alpen, van de hoogvlaktes van de Cevennen tot de grillige rivierkloven in het Centraal Massief. In Frankrijk Puur Roadtrips vind je vijftig indrukwekkende routes en tips voor campings, restaurants en bezienswaardigheden. Dit boek is een bron van inspiratie voor betoverende roadtrips met de auto, motor of camper.

Bestel hier dit mooie inspiratieboek over Frankrijk »
Terug naar boven

Te koop

Fransefilms.nl is te koop. Heb jij interesse in de domeinnaam en de website? Neem contact op met info@fransefilms.nl en laat weten wat je er mee zou willen doen.